Mies löydettiin hukkuneena Hietasaaren kaakkoispuolelta – poliisi pyytää havaintoja

Pyhäjärven Hietasaaren kaakkoispuolelta löytyi tänään 3. elokuuta paikkakuntalainen hukkunut mies. Poliisin tiedotteen mukaan aamulla puolikahdeksan aikoihin sivullinen henkilö ilmoitti hätäkeskukseen pulpettimallisesta veneestä Hietasaaren kaakkoispuolella. Jokilaaksojen pelastuslaitos sai hälytyksen kello 8.32 vesiliikenneonnettomuustehtävälle.

 

Hätäkeskukseen ilmoitetussa veneessä oli päihtynyt mies sekä veneen vieressä hukkunut henkilö. Vainaja oli pyhäjärvinen noin 40-vuotias mies. Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat olleet kalastamassa, kun veneen potkuri oli sotkeutunut rysään. Silminnäkijä oli havainnut veneen tapahtumapaikalla jo edellisenä päivänä kello 15.00 maissa.

 

Poliisi pyytää muita mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa poliisille tapahtumien kulun selvittämiseksi. Havainnot mainitusta venekunnasta sekä sen liikkeistä voi ilmoittaa soittamalla puhelinnumeroon 0295 416 194 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Lue myös