Joulupostia ikäihmisille -keräys avoinna maanantaihin

Siskot ja Simot järjestää Joulupostia ikäihmisille -kampanjan, johon voi osallistua myös Pyhäjärvellä. Kampanja on käynnissä maanantaihin 4. joulukuuta asti.

 

Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Joillekin kortin saajille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi karkottamaan yksinäisyyttä, kampanjan tiedotteessa kerrotaan. Tämän vuoden kampanja on jo yhdestoista. Viime vuonna mukana oli 135 kuntaa ja kortteja saatiin yli 99 000 kappaletta.

Kampanjaan  voi osallistua joko itse tehdyllä tai valmiilla kortilla. Korttiin kirjoitetaan hyvän joulun toivotukset, saajan kohdalle Sinulle ja lähettäjän kohdalle oma etunimesi sekä Siskot ja Simot. Esimerkiksi: Hyvää Joulua! Toivottaa Siskot ja Simot ja Tuutikki. Korttia ei laiteta kirjekuoreen eikä korttiin tarvita postimerkkiä.

Kortin voi viedä sellaisenaan kampanjan keräyspisteeseen. Pyhäjärvellä Joulupostia ikäihmisille -kampanjan kortteja otetaan vastaan  kirjastolla, kaupungintalolla ja uimahallilla.

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö, joka edistää matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä.

Lue myös