Nainen joutui Pyhäjärvellä törkeän ryöstön uhriksi – Poliisi pyytää havaintoja

Poliisi pyytää havaintoja sunnuntaina Köpsintiellä tapahtuneesta törkeästä ryöstöstä, jossa kolme henkilöä kaappasivat naisen autoonsa ja anastivat tämän käsilaukun.

 


Nainen joutui Pyhäjärven Köpsintiellä sunnuntaina 3. syyskuuta törkeän ryöstön uhriksi, kun kaksi noin keski-ikäistä miestä ja nainen pakottivat tämän autoonsa ja anastivat hänen käsilaukkunsa. Kaappajat palauttivat uhrin pian samaan paikkaan, mutta naisen käsilaukku jäi kadoksiin.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta sekä epäiltyjen liikkeistä Pyhäjärvellä sunnuntaina noin kello 15-18 väliseltä ajalta. Kaappajien auto oli farmarimallinen ja väriltään tummansininen tai musta. Kummallakin miehellä oli yllään pusakkamallinen takki, toisella miehistä tummat housut ja nainen oli pukeutunut hameeseen.

Havaintoja tapahtuneesta sekä epäiltyjen liikkeistä tulee ilmoittaa Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi

Lue myös