Poliisi etsii Kokkolassa kadonnutta pyhäjärvistä miestä

Poliisi kaipaa havaintoja Kokkolassa kadonneesta 71-vuotiaasta miehestä. Mies on monelle pyhäjärviselle tuttu henkilö.

 

Oulun poliisilaitos julkaisi tiedotteen ja kuvan liittyen 6. kesäkuuta kadonneen henkilön etsintään. Kuvan henkilö on monelle pyhäjärviselle tuttu, eläkkeellä oleva nimismies Tarmo Rapo. Tarmon omaiset ilmaisivat huoltaan miehen katoamisesta jo kesäkuun alussa sosiaalisen median kanavissa. Kadonneen henkilön nimi on kerrottu omaisten luvalla.

 

Poliisin julkaisema kuva kadonneesta.

 

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että viimeiset varmat havainnot miehestä on tehty rautatieaseman läheisyydessä Kokkolan keskustan alueella torstaiaamuna 6. kesäkuuta. Mies oli saapunut Kokkolaan junalla tiistai-iltana 4. kesäkuuta.

Tiedotteen mukaan kadonneen liikkumiskyky on heikentynyt. Hän kykenee liikkumaan noin kilometrin matkan kerrallaan ilman rollaattoria, joka ei ole hänellä mukanaan.

Kadonneen tuntomerkeistä kerrotaan seuraavaa: 182 senttisellä ja 92 kiloisella miehellä on harmaat korvien päälle ulottuvat taipuisat hiukset ja harmaat viikset. Kadotessaan hänellä on ollut yllään vihreä Rukka-merkkinen takki sekä vihreä t-paita, jossa on teksti ”Ehkä muistan, ehkä en…”. Mukanaan hänellä saattaa olla myös kirkkaan sininen kangaskassi.

Ilmoita poliisille, jos olet havainnut miehen tai tiedät hänen liikkeistään 6.6.2024 tai sen jälkeen. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tiedot vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Lue myös