Lukijan runo: Sanat

Sanat maailman loivat Sanat elämän toivat Sanat kodin loivat Sanat äidin niin hellästi soivat Sanat isän turvan toivat Sanat lapsena oppia saimme Sanat luojalta lahjaksi haimme Sanat hyvät iloa toivat Sanat ilkeät tuskaa tuovat Sanat maailman saa sotimaan Sanat maailman hallitsijain Sanat vallasta taistelevain Sana vain ja taivas jo tulia lyö Sana vain ja tykkien jylinä soi Sana vain ja allamme järkkyy maa Sana vain ja kauhun se kansoille tuo Sana vain ja orvoiksi lapset jää Sana vain ja nälkä ja kuolema tullut on luo Sana vain ja lintujen laulu ei soi Sana vain ja poissa on kukkiva maa Sana vain ja yllemme on tullut yö Sanat maailman mahtavain Sanat vallasta taistelevain Sanat eikö jo hellemmin soida vois Sanat eikö jo paremman huomisen tois Sanat ei enää vihaa ja sotia tois Sanat maailman hallitsijan Sanat ettekö rauhan jo löytää vois? Sanat äidin niin hellästi soi Sanat isän lapsille turvan tois Sanat rauhan oppia lapsi sais Sanat rauhan ja turvan tois Sana vain ja taivaalta tuli ois pois Sana vain ja ei tykkien jylinä sois Sana vain ja tuska ja pelko ois pois Sana vain ja kukkisi kaunis maa Sana vain ja lintujen laulu sois Sana vain ja sotia enää ois Sana vain ja rauha tullut ois Anja Matilainen Södertälje       Artikkelikuva: Unsplash…

Haluaisitko lukea koko jutun?
Tämä juttu on vain tilaajille. Jatka lukemaan tilaamalla Pyhäjärven Sanomat.

Lue myös