Ajatuksia yritysten palveluista Pyhäjärvellä – vastaa kyselyyn ja voita

Maanantaina 5. syyskuuta vietetään valtakunnallista yrittäjän päivää, minkä tiimoilta Pyhäjärven Sanomissa ilmestyy ensi viikolla Pyhäjärven yrittäjät -teema. Keräämme kyselyllä kokemuksia, muistoja ja kehittämisideoita pyhäjärvisiin yrityksiin liittyen. Poimimme vastauksista parhaita paloja teemalehteen.

Kyselyymme voivat vastata kaikki, joilla on kokemuksia pyhäjärvisten yritysten palveluista ja tuotteista.

Osallistujien kesken arvotaan Pyhäjärven Sanomien 6 kk digitilaus (arvo 39,90). 

Vastaajien henkilötietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen. Vastaukset käsitellään uutisoinnissa anonyymisti. Emme luovuta vastauksia kolmannelle osapuolelle. Vain huolellisesti täytetyt lomakkeet osallistuvat arvontaan. Vain yksi vastaus per henkilö osallistuu.

Kysely on avoinna sunnuntaihin 28.8.2022 klo 23 asti.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä.

Yrittäjäyhdistys haastoi yrittäjät tuomaan esille omia palvelujaan ja tuotteitaan yrittäjän päivän kunniaksi. Myös Pyhäjärven Sanomat on pyhäjärvinen yritys. Me vastaamme yrittäjän päivän haasteeseen kyselyllä, teemalehdellä ja teemalehden ilmoitustarjouksella. Haluamme tarjota teemalehdessä näkyvyyttä myös yrittäjyydelle yleensä.

Lue myös