Paluumuutto tukiverkkojen lähelle – Pyhäjärveltä löytyy kaikki tarvittava

Nimi: Kim Kauranen Ikä: 28 Ammatti: Rakennusinsinööri, yhdyskuntatekniikka Perhe: kumppani Janette ja Noa-poika sekä kaksi kissaa Harrastukset: kesäisin golf, talvisin hiihto Ensimmäiseksi kun aamulla herään: käynnistän työkoneen En voisi elää ilman: perhettä Pyhäjärvellä parasta on: luonto ja harrastukset     Nimi: Janette Kumpulainen Ikä: 27 Ammatti: Tuleva yhteisöpedagogi Perhe: kumppani Kim ja Noa-poika sekä kaksi kissaa Harrastukset: ratsastus, ilmajooga Ensimmäiseksi kun aamulla herään: nousen yhdessä Noan kanssa ylös En voisi elää ilman: perhettä Pyhäjärvellä parasta on: alati kasvavat harrastusmahdollisuudet       Kim Kauranen ja Janette Kumpulainen palasivat viime kesänä Pyhäjärvelle opiskeluvuosien jälkeen…

Haluaisitko lukea koko jutun?
Tämä juttu on vain tilaajille. Jatka lukemaan tilaamalla Pyhäjärven Sanomat.

Lue myös