Vielä ehdit vaikuttaa: Ota kantaa Pohteen säästösuunnitelmiin vastaamalla kyselyyn

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen talous- ja henkilöstötilanne edellyttävät toiminnan sopeuttamista. Hyvinvointialueen viranhaltijat ovat tehneet koosteen toimenpiteistä, joita harkitaan talouden tasapainottamiseksi. Toimenpiteistä ei ole vielä tehty poliittisia päätöksiä. Suunnitelluilla säästötoimenpiteillä olisi merkittäviä vaikutuksia myös pyhäjärvisten palveluihin. Pyhäjärven Sanomat uutisoi säästösuunnitelmista 23. lokakuuta.

Talouden tasapainottamisen toimenpide-ehdotuksiin pääsee tutustumaan tästä linkistä.

 

Ota kantaa ja vaikuta!

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen henkilöstöllä, asukkailla ja eri sidosryhmillä on mahdollisuus kertoa näkemyksensä ehdotetusta toimenpideohjelmasta ja esittää vaihtoehtoisia ratkaisuja talouden tasapainottamiseksi ja lisäsäästöjen saamiseksi. Palautetta ja ehdotuksia voi antaa kyselyn kautta. Kysely on avoinna 3.11.2023 saakka.

Kysely, jonka kautta voi antaa palautetta ja tehdä ehdotuksia löytyy tästä linkistä.

Lue myös