Viikon 23 kyssäri – Pelottaako puutiaiset ja niiden kasvava määrä?

Viikon kyssäri on gallup-tyyppinen viikottain vaihtuva kysymys, jonka vastaus julkaistaan aina seuraavan viikon lehdessä. Kyselyyn vastaajat voivat antaa myös kynän sauhuta kommentoimalla aihetta Sana on vappaa -kohtaan. Toimituksella on oikeus lyhentää tai jättää julkaisematta viestejä. Muistetaan hyvät tavat viestien kirjoittamisessakin.

Huom! Tulokseksi hyväksytään vain yksi vastaus. Jos vastaat sekä kyllä ja ei, molemmat vastaukset hylätään.

 

 

 

Edellisen viikon kyssäri:

Käyttäisitkö kirjaston palveluita enemmän, jos kirjasto olisi keskustassa?

Näin vastasitte: Kyllä: 83 % | Ei: 17 % (Vastauksia yhteensä 63)

 

Kyllä!

“Uimahallin viereen sopisi hyvin.”

”Kyllä kirjaston pitäisi olla kaikkien helposti saavutettavissa.“

“Liian syrjäisellä paikalla tämänhetkinen kirjasto.“

“Todennäköisesti paljon enemmän. Vaikka väistötilat ovat yllättävän toimivat, niin syrjäinen sijainti on ainakin itsellä saanut aikaan sen ettei tule käytyä.“

“Ei tule lähettyä lukemaan lehtiä teollisuuskylälle.“

“Kirjaston kuuluisi olla olohuone, jossa on helppo piipahtaa. Kävin ennen kirjastossa viettämässä aikaa muuten vaan, koska viihdyin siellä”

”Nyt se on ihan liian kaukana.”

”Kirjastossa tuli käytyä paljon enemmän, kun se ihan keskustassa oli. Ja jos piti hetki odottaa jonnekin menoa, niin itse kuin lastenkin, kirjastossa oli mukava kuluttaa aikaa ja lukemistakin löytyi mukaan monesti.”

”Ei tule lähdettyä kirjastoon, just kun pitää mennä teollisuusalueelle. Olisi helpompi, kun olisi keskustassa ja voi nopeammin poiketa käymän. Olen kerran käynyt kirjastossa sen ollessa sivussa ja silloinkin oli joku lasten tapahtuma. Muulloin käynyt usein, mutta nyt jäänyt koko harrastus unholaan, kun ei viitsi lähteä erikseen toiseen suuntaan kirjastoon.”

”Nyt joutuu ns. asioikseen lähtemään ja harvemmin tulee siksi käytyä.”

”Jääkiekkoilijoille ja tenniksen pelaajille kyllä riittää rahaa, mutta ei kirjastolle. Joku tässä kaupungin päätöksenteossa mättää ja pahasti!”

 

Ei!

“Hyvin pääsen kulkemaan nykyisellekin paikalle.”

“En ole käyttänyt kirjaston palveluita noin viiteentoista vuoteen.“

Lue myös