Viikon 5 kyssäri – Oletko tyytyväinen teiden talvikunnossapitoon?

Viikon kyssäri on gallup-tyyppinen viikottain vaihtuva kysymys, jonka vastaus julkaistaan aina seuraavan viikon lehdessä. Kyselyyn vastaajat voivat antaa myös kynän sauhuta kommentoimalla aihetta Sana on vappaa -kohtaan. Toimituksella on oikeus lyhentää tai jättää julkaisematta viestejä. Muistetaan hyvät tavat viestien kirjoittamisessakin.

Huom. Tulokseksi hyväksytään vain yksi vastaus. Jos vastaat sekä kyllä ja ei, molemmat vastaukset hylätään.

 

 

Edellisen viikon kyssäri:

Onko omaisuutesi joutunut Pyhäjärvellä ilkivallan tai varkauden kohteeksi?

Näin vastasitte: Kyllä: 63% | Ei: 37% (Vastauksia yhteensä 35)

Kyllä!

“Menisivät töihin.“

“Autoni tuhottiin.“

“Kummasti katosi lähimetsästä linnuille ostamani lyhde ennen joulua, vai olisiko joku eläin voinut kuljettaa jonnekin? Ja pieni Tervetuloa-taulu ulko-ovestani on myös mystisesti poissa, mutta olisikohan myrskytuuli kiskaissut sen maahan ja hukkunut aurauksen myötä lumikinokseen? No, kevät sen kertoo.“

”Polkupyörä on varastettu kahdesti. Toisella kertaa pyörää oli myös rikottu.”

”Tekijä onneksi tunnusti. Toivottavasti otti opiksi, me ainakin otettiin.”

”Lisävalot ja auton renkaat vanteineen.”

”En ole asunut Pyhäjärvellä enää lähes 15 vuoteen, mutta kerran polkupyörä siellä pöllittiin. Terveisiä Helsingistä.”

”Neljä lasta Nissilän alueella huvittelee nakkelemalla koiria milloin milläkin, mitä saa käsiinsä, esimerkiksi lumipalloilla. Hirvee haukunta ja metakka, kun koirat häiriintyy. Penskojen perään, kun lähdin, kun käpälämäkeen lähtivät, niin haistattelivat vain veetä. Tämän saisi ottaa puheeksi yleisestikin, ettei eläimiä voi miten sattuu kohdella. En tiedä kenen lapsia, mutta ei ole kyllä asiallista käytöstä laisinkaan.” 

Lue myös