Viikon 49 kyssäri – Onko kaavaprosesseihin helppo vaikuttaa?

Viikon kyssäri on gallup-tyyppinen viikottain vaihtuva kysymys, jonka vastaus julkaistaan aina seuraavan viikon lehdessä. Kyselyyn vastaajat voivat antaa myös kynän sauhuta kommentoimalla aihetta Sana on vappaa -kohtaan. Toimituksella on oikeus lyhentää tai jättää julkaisematta viestejä. Muistetaan hyvät tavat viestien kirjoittamisessakin.

Huom. Tulokseksi hyväksytään vain yksi vastaus. Jos vastaat sekä kyllä ja ei, molemmat vastaukset hylätään.

 

 

Edellisen viikon kyssäri:

Aiotko ostaa joululahjoja Pyhäjärveltä?

Näin vastasitte: Kyllä: 82% | Ei: 18% (Vastauksia yhteensä 39)

Kyllä!

“Lähes kaiken mitä jouluun tarvitsee.”

”Kukka Marleenasta löytyy monelle lahja.”

”Eipä tuu kuluja kun käppäilee kylille ostoksille. Halppiksesta lelut, rautakaupasta miesväelle ja suklaat naisväelle marketeista. Ärrältä arpoja ja kukat kukkakaupasta. Kyllä täältä kaikki perushommat saa. Netistä tilaan, vasta jos ei edes tilaamalla saa.”

”Kyllä, esimerkiksi HalpaHalleja ei ole vielä Kiuruvedellä.”

”Osan kuten pojan rumpuihin liittyvät lisäosat ja jääkiekkovarusteet joutuu ostamaan muualta, mutta kaikki ”aikuisten lahjat” omalta kylältä. Nekin, mitkä muualta hankin, on hankittu lähipaikkakuntien yrittäjiltä, ei isoilta ketjuilta.”

”Ostan lahjoja, jos tarve sellaiselle löytyy.“

Ei!

“Mistä täältä saisi edes ostettua laatu tavaraa?“

Lue myös