Viikon 43 kyssäri – Oletko varustautunut 72 tunnin kotivaralla?

Viikon kyssäri on gallup-tyyppinen viikottain vaihtuva kysymys, jonka vastaus julkaistaan aina seuraavan viikon lehdessä. Kyselyyn vastaajat voivat antaa myös kynän sauhuta kommentoimalla aihetta Sana on vappaa -kohtaan. Toimituksella on oikeus lyhentää tai jättää julkaisematta viestejä. Muistetaan hyvät tavat viestien kirjoittamisessakin.

Huom. Tulokseksi hyväksytään vain yksi vastaus. Jos vastaat sekä kyllä ja ei, molemmat vastaukset hylätään.

 

 

Edellisen viikon kyssäri:

Pelottaako ydinsodan uhka?

Näin vastasitte: Kyllä: 39% | Ei: 61% (Vastauksia yhteensä 31)

Kyllä!

“Tulevaisuus pelottaa ja se, että minkälainen tulevaisuus tulee lapsillamme olemaan.”

Ei!

“Useamman ihmisen pitää olla aikalailla sekaisin, jotta ydinsotaan päädyttäisiin. Ja silloinkin Suomen varautuminen on huippuluokkaa maailman mittakaavassa, eikä pelkästään hajautetun asumisen vuoksi.“

Lue myös