Viikon 41 kyssäri – Haluatko Pyhäjärvelle lisää tuulivoimapuistoja?

Viikon kyssäri on gallup-tyyppinen viikottain vaihtuva kysymys, jonka vastaus julkaistaan aina seuraavan viikon lehdessä. Kyselyyn vastaajat voivat antaa myös kynän sauhuta kommentoimalla aihetta Sana on vappaa -kohtaan. Toimituksella on oikeus lyhentää tai jättää julkaisematta viestejä. Muistetaan hyvät tavat viestien kirjoittamisessakin.

Huom. Tulokseksi hyväksytään vain yksi vastaus. Jos vastaat sekä kyllä ja ei, molemmat vastaukset hylätään.

Edellisen viikon kyssäri:

Suositko suomalaista ruokaa?

Näin vastasitte: Kyllä: 100% | Ei: 0% (Vastauksia yhteensä 36)

“Kyllä espanjalaiset kurkut ynnä muut jäävät ostamatta talvellakin.”
“Ollaan me rikkaita, jos vielä ruokakin ostetaan ulkomailta.”
“Mieluiten valitsen tuotteen, mihin on käytetty suomalaista lihaa. Kasvikset myös ostan mieluiten kotimaisena, jos on saatavilla. Suomalaista ruokatuotantoa pitäisi kaikkien tukea, vaikka tuote olisikin kalliimpi, kuin vastava ulkomailta tuotu.”

Lue myös