Mitä mieltä sinä olit Pyhäjärven Joulupassikampanjasta?

Pyhäjärven Yrittäjät ry järjesti edellisvuoden tapaan Pyhäjärven Joulupassikampanjan 19.11.2021–30.12.2021. Kampanja on paikallisen yrittäjän Markkinointivartti Ky:n Kaarina Julkusen ideoima ja Pyhäjärven Yrittäjäyhdistyksen kanssa yhdessä jatkojalostettu myyntikampanja jokaisen Pyhäjärvisen yrityksen joulumyynnin edistämiseksi paikkakunnallemme.

 

Pyhäjärven Sanomat laati Joulupassikampanja ja joulunavaus 2021 -palautekyselyn, johon vastanneiden kesken arvotaan Pyhäjärven Sanomien digilehti kuukaudeksi. Osallistut arvontaan täyttämällä kyselyn loppuun nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi. Vastaukset käsitellään anonyymisti. Käytämme nimettömiä vastauksia digi- ja printtilehden uutisoinnissa. Yhteystietojasi käytetään ainoastaan arvontaan, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Palautekyselyyn voi vastata 16. tammikuuta 2022 asti.

– Meille on tärkeää kuulla, kuinka joulunavaus oheisohjelmineen ja passikampanja on koettu, koska ihmisiä varten näitä järjestetään, tuumii Pyhäjärven Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Maarit Halonen.

Kampanjalla haluttiin kannustaa ja herätellä paikkakuntalaisia hyödyntämään pyhäjärvisten yritysten monipuolisia tuotteita ja palveluita.

 

Vastaa kyselyyn alla olevasta linkistä.

https://forms.office.com/r/Ti3AckXfxU

 

 

 

Joulunavaustunnelmiin pääset palaamaan täältä:

Joulunavauksesta valoa pimeyteen

Lue myös