Palkitsemisia ja tuloksia

Leskelä paras senioriratsastaja

Pyhäjärven ratsastajia edustava Stina Leskelä palkittiin viime viikonloppuna Suomen ratsastajainliiton järjestämässä tapahtumassa Pohjois-Suomen esteratsastuksen vuoden 2020 parhaana senioriratsastajana. 

JK

Holappa ampui SE-tuloksen

Oulussa Tahkokankaan palvelukeskuksessa, Oulun Jousiampujain järjestämässä Kynttiläkisassa oli Irma Holapan tähtäin kohdillaan. Pyhäinpäivänä järjestetyssä kisassa oli Pyhäjärven Pohtia edustamassa kaksi kilpailijaa. Irma Holappa osallistui N70-sarjaan ja Reijo Pennanen M60-sarjaan. Tällä kertaa kilpailijoita oli Irman sarjassa kaksi ja Irma voitti sen SE-tuloksella 504 pistettä. Toiseksi tuli kova kilpasisko Hilkka Peuranen 417 pisteellä. Reijo Pennanen tuli alkukilpailussa toiseksi, mutta putosi sitten pudotuspelikisassa neljänneksi. Halli oli muuten hyvä, mutta jokseenkin ahdas.

EH

 

Lue myös