Palkitsemisia ja tuloksia

Leskelä paras senioriratsastaja

Pyhäjärven ratsastajia edustava Stina Leskelä palkittiin viime viikonloppuna Suomen ratsastajainliiton järjestämässä tapahtumassa Pohjois-Suomen esteratsastuksen vuoden 2020 parhaana senioriratsastajana. 

JK

Holappa ampui SE-tuloksen

Oulussa Tahkokankaan palvelukeskuksessa, Oulun Jousiampujain järjestämässä Kynttiläkisassa oli Irma Holapan tähtäin kohdillaan. Pyhäinpäivänä järjestetyssä kisassa oli Pyhäjärven Pohtia edustamassa kaksi kilpailijaa. Irma Holappa osallistui N70-sarjaan ja Reijo Pennanen M60-sarjaan. Tällä kertaa kilpailijoita oli Irman sarjassa kaksi ja Irma voitti sen SE-tuloksella 504 pistettä. Toiseksi tuli kova kilpasisko Hilkka Peuranen 417 pisteellä. Reijo Pennanen tuli alkukilpailussa toiseksi, mutta putosi sitten pudotuspelikisassa neljänneksi. Halli oli muuten hyvä, mutta jokseenkin ahdas.

EH