Jopolla pääsee!

Monesti meiltä kysytään, onko teillä mahdollisuuksia jatko-opintoihin? Kyllä! jopo eroaa perusopetuksesta vain joustavalla tavalla.

Kaikilla meillä on mahdollisuus lähteä mihin vain. Toinen asia jota monesti ajatellaan on se, että olemme erilaisia ja emme kykene opiskeluun ”perustavoin”. Todellisuudessa olemme samanlaisia nuoria kuin muutkin.

Jopo-luokalla opiskelemme aineita järkevällä tahdilla ja järjestyksessä. Jopolla teemme paljon töitä – eli ei! – emme vain lorvi sohvalla ja koulun käytävillä. Teemme täsmälleen samat asiat kuin muutkin. Leireille pyrimme pääsemään aina lomien jälkeen. Leireillä keskitymme moniin oppiaineisiin käytännön tavoilla, joten kyseessä ei ole mikään hupiretki.

Jopo-luokalla on tällä hetkellä 7 oppilasta joista kaikki ovat ysiluokalla.

Jopo-luokasta on ollut kaikille hyötyä ja monella on numerot nousseet ja niin myös motivaatio. Kaikki saavat olla omanlaisiaan ja edetä omaan sopivaan tahtiin.

Meillä jopossa on tosi hyvä yhteishenki. Kaikki tulevat toimeen keskenään ja ovat kavereita. Jokaisen mielipiteitä kuunnellaan eikä niistä tuomita. Sovimme tulevia asioita myös yhdessä. Keskustelemme tosi paljon erilaisista asioista, niin positiivisista kuin negatiivistakin, ja monen mielestä on hauskaa ja mukavaa keskustella asioista syvemmin porukalla. Tälläistä siis on jopo-luokalla.

Lue myös