Vestia Oy:n jäteastioiden tyhjennysviikoissa muutoksia vuodelle 2021

Vestia Oy:n kotitalouksien ja taloyhtiöiden vuonna 2020 parillisilla viikoilla tehdyt jäteastiatyhjennykset vaihtuvat parittomille viikoille ja päinvastoin 1.1.2021 alkaen, Vestia Oy:n tiedotteessa kerrotaan. Muutos koskee kotitalouksia ja taloyhtiöitä, joissa jäteastioiden tyhjennysväli on kahden, neljän, kuuden, kahdeksan, kymmenen tai kahdentoista viikon tyhjennysvälillä. Tyhjennysrytmissä ei tapahdu muutoksia kummassakaan tapauksessa. Syy jäteastioiden tyhjennysviikon vaihtumiseen johtuu siitä, että vuonna 2020 viikkoja on 53, kun niitä normaalisti on 52.

Vestian kaikki automatisoidut lajittelupihat ovat auki itsepalvelun osalta maanantaista perjantaihin klo 10-17. Itsepalveluaikoina asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön. Pyhäjärven lajittelupihalla on henkilökuntaa paikalla maanantaisin iltapäivällä kello kahdesta viiteen.

 

Kuva: Vestian lajittelupiha avattiin Pyhäjärvelle marraskuun lopussa.

Arkistokuva/ Jenni Kankaanpää

Lue myös