Talo paloi Keiteleentiellä – poliisi vielä vaitonainen henkilövahingoista

Talo tuhoutui torstain ja perjantain välisenä yönä Keiteleentiellä korjauskelvottomaksi. Pelastuslaitoksen saapuessa kohteeseen pienehkö omakotitalo oli täyden palon vaiheessa. Palo oli levinnyt myös pienelle alueelle taloa ympäröivään maastoon. Pelastuslaitos sammutti rakennuksen ja maastopalon. Rakennuksen raivaus jatkuu vielä perjantainakin. Katto- ja seinärakenteita puretaan raivausautolla, jotta kaikki palopesäkkeet saadaan sammumaan. Palon syttymissyy ei vielä ole tiedossa. Syttymissyyn selvittäminen aloitetaan myöhemmin. Tulipaloon hälytettiin resursseja Jokilaaksojen pelastuslaitokselta ja Pohjois-Savon pelastuslaitokselta yhteensä kolme sammutusautoa, säiliöauto, puomitikas ja raivausauto.

Palosta muodostunut savu ei aiheuttanut vaaraa ympäristölle tai lähialueen asukkaille. Henkilövahingoista tiedottaa poliisi. Tässä vaiheessa poliisista ei haluttu kommentoida tapahtumaa, joten jäämme odottamaan lisätietoja asiasta ja seuraamme tilannetta.

Lue myös