Rakennuspalo tuhosi omakotitalon

Pelastuslaitos sai hälytyksen Pyhäjärvelle keskisuureen rakennuspaloon tiistai-iltana puoli kymmeneltä. Emolahti- Lamminahon alueella olleessa palokohteessa oli syttynyt tulipalo 80-luvulla rakennetussa noin 100m2:n omakotitalossa.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, oli palo jo täydenpalon vaiheessa. Pelastuslaitos esti palon leviämisen viereiseen autotalliin ja pelasti palavan rakennuksen seinustalta veneen. Omakotitalo kärsi mittavat vahingot, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tarkempaa tietoa. Pelastuslaitoksen palontutkinta ja poliisin palonsyyntutkinta alkavat selvittää syttymissyytä keskiviikkona.

Tehtävässä mukana oli kaksi pelastusyksikköä, kaksi säiliöautoa, raivausauto, ensihoitoyksikkö ja poliisi.

Juttua päivitetty 12.4. klo 8.58.

Lue myös