Salmen koulun ja Pyhäjärven lukion stipendien saajat keväällä 2023

  BERTTA JA ALBERT RUOTOISTENMÄEN RAHASTO maaseutuelinkeinosta kiinnostunut Valtteri Sevon 9D matemaattisesti lahjakas Arttu Mikkonen 9C liikunnallisesti lahjakas Helmi Manninen 9D   PYHÄJÄRVI-SÄÄTIÖ Emma Tölli 9C, Maunu Ojala 9D ja Veeti Tikka 9E   SALMEN KOULUN STIPENDIRAHASTO/koulutyössä menestyneet Antti Laine 9C, Luukas Kinnunen 9E, Ville Laukkanen 9E, Juuso Pesonen 9E ja Henna Tikka 9E   SALMEN KOULU/äidinkieli Helmi Manninen 9D   SALMEN KOULU/kuvataide Inka Kiviranta 8E   SALMEN KOULU/Vaikuttamisprojektin vaikuttavin kuva Heta Mustaparta 8D   PYHÄJÄRVEN SANOMAT/Vaikuttamisprojektin paras mielipidekirjoitus Onni Ruotoistenmäki 8C   KALEVA-lehti Antti Laine 9C   KIMMO RIIHIMÄKI -säätiö/tekninen työ Antti Laine 9C   PYHÄJÄRVEN MARTAT RY kotitaloudenstipendi Helmi Manninen 9D käsityöstipendi Oona Tikka 8E   POHJOLA-NORDEN/ruotsin kielen e-kirja Jonna Kärkkäinen 9E   SUOMENSELÄN OP/MATEMATIIKKA–kilpailu   SUOMENSELÄN OP/TALOUSTAITO–kilpailu   LIONS CLUB PYHÄSALMI Rami Laitila 7C, Silja Liimatainen 8D, Veera Vartiainen 9C, Jonna Kärkkäinen 9E, Mikael Vuojolainen 9E, Dmytro Bykh VALO, Serhii Kuniev VALO ja Vladislav Kyian VALO   LIONS LADYT/SISU -stipendi Hippu Pääkkönen 7C   MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO RY/tukioppilaat Sonja Kauranen 9C ja Luukas Kinnunen 9E   PYHÄJÄRVEN 4H-YHDISTYS R.Y./MOK -stipendi (monialainen oppimiskokonaisuus) Antti Laine 9C   SALMEN KOULU/MOK -stipendi (monialainen oppimiskokonaisuus) Helmi Manninen 9D ja Arttu Mikkonen 9E   SALMEN KOULUN OPPILASKUNNAN HALLITUS Antti Laine 9C   TARMO RAPON 50-VUOTISRAHASTOn stipendi Helmi Manninen 9D   LÄHIMMÄISEN KAMMARI Rasmus Ikäheimo 7E, Adeliina Tenhunen 8D ja Peppi Kinnunen 9C   ARJEN AVUXI OY Aarne Rautakoski 8C, Tuomas Ojala 9D ja Pekko Tikkanen 9D   HARRASTESTIPENDIT:   PYHÄJÄRVEN EV.LUT…

Haluaisitko lukea koko jutun?
Tämä juttu on vain tilaajille. Jatka lukemaan tilaamalla Pyhäjärven Sanomat.

Lue myös