Vauvagalleria julkaistaan jälleen tammikuussa – oletko jo ilmoittanut perheenlisäyksestäsi?

Pyhäjärven Sanomat julkaisee pitkin vuotta veloituksetta pyhäjärvisten sekä pyhäjärvislähtöisten vanhempien lähettämiä vauvojen kuvia sekä tietoja paperilehdessä. Vuoden päätteeksi lähetetyistä tiedoista koostetaan vauvagalleria.

 

 

Pyhäjärven Sanomien vuoden 2022 vauvagalleria julkaistaan tuttuun tapaan taas tammikuussa 2023, jolloin arvomme myös lehden vuosikerran vuoden aikana perheenlisäyksestään ilmoittaneiden kesken. Lähetä meille tuoreen pyhäjärvisen tai pyhäjärvislähtöisen vauvan vanhempien nimet, vauvan sukupuoli, syntymäaika, -pituus ja -paino sekä mahdollisten sisarusten nimet. Ilmoitathan myös asuinpaikan, mikäli se on muu kuin Pyhäjärvi. Myös vauvan kuvan voi halutessaan liittää mukaan.

 

Vauvagalleria julkaistaan Pyhäjärven Sanomien verkkosivuilla. Huomioithan vanhempien toiveen, ja lähetät meille tietoja vain, jos niitä saa julkaista paperi- ja digilehdessämme. Vuoden 2022 pikku-pyhäkkäiden kuvat ja tiedot tulee lähettää vuoden viimeiseen päivään mennessä sähköpostitse tai verkkosivujemme kautta.

 

 

 

Kurkista viime vuoden vauvagalleriaan:

Vuoden 2021 uudet pyhäkkäät

 

 

 

 

Artikkelikuva: Unsplash. 

Lue myös