Ajanvarausohjeet joukkorokotuksia varten – Ppky Selänteestä ei kerrota syytä ilmoituksen viivyttämiseen

Lukijamme tiedusteli, miksi keskiviikon Pyhäjärven Sanomissa ei ole tarkempia tietoja koronajoukkorokotusten alkamisesta ja ajanvarauksesta? Yleiset tiedot rokotuksista ovat ns…

Haluaisitko lukea koko jutun?
Tämä juttu on vain tilaajille. Jatka lukemaan tilaamalla Pyhäjärven Sanomat.

Lue myös

 • anjapiippo

  Miksi missään ei puhuta tai mainita ikäryhmää 80-70 vuotiaat ? Onhan heissäkin riskiryhmiin kuuluvia. Vai jäävätkö ilman rokotetta.

 • Mirka Kauranen

  Anja, tämä johtunee siitä että Astra Zenecan rokotetta ei anneta enää yli 70-vuotiaille, joten ne rokotteet annettaneen nuoremmille riskiryhmäläisille. Yli 80-vuotiaat saanevat nyt Modernan ja Pfizerin rokotteita ja niillä jatkettaneen sitten yli 70-vuotiaiden rokotuksia seuraavassa rokotusaallossa.

 • esaovaskainen

  Melkoinen osa vanhoista ihmisistä on lehtitietojen varassa ja käyttää näppäinpuhelinta. Osa saattaa odotella mökilläänkin koronalta suojassa, joten ajoissa pitää ilmoittaa tavallinen puhelinnumero, josta aika varataan. Ei pidä sotkea asiaan mitään Tele Q- palvelua. Eivät vanhukset semmoista ymmärrä.
  Rokotuksista pitää informoida toistuvasti paikallislehdissä, kuntien infosivuilla jopa kaupoissa, muuten asiat jäävät hoitamatta. Lienee niitäkin, joille ei tule mitään lehtiä köyhyyden takia.
  Ei ennen näin heikosti asioita hoidettu, sanon kokemuksen äänellä.

  Esa Ovaskainen, yksi vanhusparoista, maalaislääkäri evp.

 • Hilja Aho

  Haluaisin korjata Tuomas Aikkilan kommenttia, Selänne lehteä ei jaeta joka talouteen ainakaan Pyhäjärvellä se jaetaan ilmeisesti taajama alueelle joten se ei tavoita meitä jotka asumme taajaman ulkopuolella.Kauppareissulla saatamme joskus sen saada jos sitä on jäljellä jossakin kaupassa esim. viime kesänä sain hyvin harvoin sen luettavaksi.On aika kohtuutonta ajaa 20kilometriä saadakseen tiedon näinkin tärkeästä asiasta kuin rokotteista.Kuten tänä aamuna soitettuani kyseiseen Tele Q- palveluun klo.9 aikaan ajat olivat kaikki menneet ja pyydettiin ottamaan yhteyttä kun aikoja voidaan taas antaa.Mistä saa tiedon milloin aikoja annetaan ehkä ensi kesänä tai joulukuussa tiedottaminen ei oikein toimi.

Kommentointi ei ole käytössä.