Jedusta valmistuneet pyhäjärviset opiskelijat

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymästä valmistui tänä keväänä kaikkiaan 644 opiskelijaa. Julkaisemme pyhäjärviset opiskelijat, jotka ovat antaneet luvan tietojensa julkaisuun.

Haapajärvi: Liiketalouden perustutkinto, merkonomi: Niskanen Anna. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Pesonen Niina, Piirainen Tiina. Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Kangasharju Rauli. Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Ahola Laura. Metsäalan perustutkinto, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja: Sirviö Outi, Särkiniemi Jarmo. Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Pekkarinen Eetu.

Haapavesi: Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Karvonen Risto. Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Lehtomäki Janne.

Nivala: Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Tapaninaho Markus, Virvel Miika. Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Haataja Severi. Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Karjalainen Vili, Niemetmaa Niko. Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto: Kauranen Antti. Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ict-asentaja: Korpinen Jaani.

Oulainen: Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala: Parkkinen Janna.

Ylivieska: Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala: Komu Ilkka. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala: Leskelä Roosa. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, vanhustyön osaamisala: Laakkonen Janita.

Muualta valmistuvista voi ilmoittaa suoraan toimitukseen, julkaisemme tiedot valmistuneista veloituksetta lehdessämme.

Onnea ammattiin valmistuneille!