Kerro joulumuistosi Pyhäjärveltä ja osallistut arvontaan

Kokoamme keskiviikkona 13. joulukuuta ilmestyvään Pyhäjärven Sanomien joululehteen jouluisia muistoja Pyhäjärveltä.

Voit esimerkiksi muistella koulun kuusijuhlan tunnelmia, kertoa menneiden vuosien joulutapahtumien sattumuksista, kuvailla millaisia olivat kauppojen jouluiset ikkunasomistukset ennen vanhaan tai sanoittaa lapsuuden joulun tähtihetkiä. Muistoja voi kertoa myös runomuodossa. Parhaat joulumuistot julkaistaan lehdessä. Toimituksella on oikeus muokata kirjoituksia.

Voit kertoa joulumuistosi lomakkeella tästä linkistä.

Mikäli tarina ei mahdu lomakkeeseen, voit myös toimittaa sen sähköpostilla tai käydä tuomassa toimituksen postilaatikkoon. Toimituksen osoite on toimitus@pyhajarvensanomat.fi. Myös kuvamuistoja voi lähettää sähköpostilla.

Kaikki joulumuistoja lähettäneet osallistuvat Pyhäjärven Sanomien kolmen kuukauden digitilauksen arvontaan. (3kk digitilauksen arvo on 19,90 euroa). Arvonta suoritetaan perjantaina 8.12.2023 klo 15.

 

 

Lue myös