Viikon 24 kyssäri – Joko olet heittänyt talviturkin?

Viikon kyssäri on gallup-tyyppinen viikottain vaihtuva kysymys, jonka vastaus julkaistaan aina seuraavan viikon lehdessä. Kyselyyn vastaajat voivat antaa myös kynän sauhuta kommentoimalla aihetta Sana on vappaa -kohtaan. Toimituksella on oikeus lyhentää tai jättää julkaisematta viestejä. Muistetaan hyvät tavat viestien kirjoittamisessakin.

Huom! Tulokseksi hyväksytään vain yksi vastaus. Jos vastaat sekä kyllä ja ei, molemmat vastaukset hylätään.

 

 

 

Edellisen viikon kyssäri:

Pelottaako puutiaiset ja niiden kasvava määrä?

Näin vastasitte: Kyllä: 61 % | Ei: 39 % (Vastauksia yhteensä 31)

 

Kyllä!

“Pelottaa punkkien levittämät taudit.

 

Ei!

“Ei pelota, mutta inhottaa.”

“Kuljen paljon luonnossa, joten otin muutama vuosi sitten punkkirokotukset ja nyt jo tehosteen. Shortsit ja sandaalit kannattaa vaihtaa suojaaviin kenkiin ja vaatteisiin punkkien, mutta myös auringon vuoksi. Vain yhden punkin olen löytänyt ja irrottanut tähän mennessä, ja kuljen kuitenkin pitkin ”ojanpohjia” jatkuvasti. Rokote on kyllä perheelliselle turhan kallis. Toivottavasti yhteiskunta alkaa tukea rokotuksia koko maassa.“

Lue myös