Minä elän!

Valoa, valoa minä kaipaan ja lämpöä Olen kevään lapsi, otan vastaan sinut valo Avaan kaikki ikkunani verhoja en tarvitse Teet kaiken kauniiksi maiseman kotini minut Minä elän! Värit heräävät eloon tuhansissa sävyissään Luonto pukeutuu talviuniltaan suloiseen vehreyteen Koko sieluni laulaa kevään ja valon laulua Lempeän tuulen laulua Se tanssii kukkaniityllä tuntee tuoksut Pehmeän sammalen yli minä kävelen kuunnellen virtojen viestiä koskien kuohunaa Kalliolla minä annan tuulen hyväillä kasvojani ja silittää hiuksiani Ja te puut ihanat männyt aina vihreät, vakaat seisotte tukenani uskollisesti Koivujen herkkyys ja vihreät hiirenkorvat liikuttavat minut kyyneliin Te kuuset, uljaat ystäväni annatte suojaa sateelta tai piilopaikan, kun sitä tarvitsen Kukat heräävät Niittyjen yllä lentelevät perhoset ja linnut pitävät kevätkonserttiaan jokaisessa puussa ympärilläni…

Haluaisitko lukea koko jutun?
Tämä juttu on vain tilaajille. Jatka lukemaan tilaamalla Pyhäjärven Sanomat.