Viikon 21 kyssäri – Olisiko euroviisuvoitto kuulunut Suomelle?

Viikon kyssäri on gallup-tyyppinen viikottain vaihtuva kysymys, jonka vastaus julkaistaan aina seuraavan viikon lehdessä. Kyselyyn vastaajat voivat antaa myös kynän sauhuta kommentoimalla aihetta Sana on vappaa -kohtaan. Toimituksella on oikeus lyhentää tai jättää julkaisematta viestejä. Muistetaan hyvät tavat viestien kirjoittamisessakin.

Huom! Tulokseksi hyväksytään vain yksi vastaus. Jos vastaat sekä kyllä ja ei, molemmat vastaukset hylätään.

 

 

 

Edellisen viikon kyssäri:

Koetko turvattomuutta viimeaikaisten Pyhäjärvellä tapahtuneiden rikosten myötä?

Näin vastasitte: Kyllä: 50 % | Ei: 50 % (Vastauksia yhteensä 44)

 

Kyllä!

“Pistää se välillä miettimään, varsinkin väkivaltatapaukset. Jotenkin tuntuu, että viimevuosina tänne on pesiytynyt rikollisuutta ja huonoa väkeä sitä tehtailemaan enenevissä määrin. Välillä on ikävä aikaa, kun täälläkin oli poliisilaitos, minun mielestä silloin oli rauhallisempaa.”

“Pitäisi saada pyhäjärvelle laajat turvatoimet ja hälytinjärjestelmät!”

“Konnat otettava kiinni!”

 

Ei!

“Ikäviä ja kohteeksi joutuneille varmastikin traumaattisia tapahtumia, mutta ei vaikuta turvallisuudentunteesen. “

“En omasta puolesta, mutta vanhusten yms. puolesta olen huolissani.”

“Tunnen turvattomuutta siitä, että lähin poliisiasema on 90 kilometrin päässä, ja kuinka suuri alue lie heillä partioitavana. Täysin tuurista kiinni saako apua poliisilta, jos sitä joku päivä tarvitsee. Kuka auttaa?”

Lue myös