Pureudu paikallisiin: Tämän viikon numero ilmaiseksi luettavissa!

Kymmenet paikallislehdet raottavat tällä viikolla maksumuuriaan tai avaavat näköislehtensä vapaasti luettaviksi Uutismedian liiton järjestämässä Pureudu paikallisiin -kampanjassa 10.–13. marraskuuta. Kampanja tuo esiin paikallislehtiä ja paikallisjournalismia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua elämään eri puolilla Suomea. Kampanjassa mukana oleviin paikallislehtiin pääsee tutustumaan osoitteessa www.uutismediat.fi/paikallislehdet.

Pyhäjärven Sanomat on mukana kampanjassa. Julkaisimme 9. marraskuuta ilmestyneen lehden ilmaiseksi luettavaksi:

Pyhäjärven Sanomien näköislehteen pääset tutustumaan tästä linkistä.

Tämän viikon numero on myös Pyhäjärvi palvelee -teemanumero. Sivuille 9–12 on koottu paikallisten yritysten kuulumisia.

 

Lue myös