Suuri pikkuleipäkisa kutsuu leipomaan!

Olemme Pyhäjärven Sanomissa perinteisesti järjestäneet syksyisin lukijoillemme kilpailun. Viime vuosina on muun muassa kudottu sukkia ja lapasia, askarreltu avaimenperiä, piirretty sarjakuvia ja suunniteltu pannunalusia. Tänä vuonna herättelemme kotileipurit mittelemään leipomistaidoillaan.

 

Suureen pikkuleipäkisaan voi osallistua leipomalla pikkuleipiä itse kehitetyllä tai vaikka suvun salaisella reseptillä. Kilpailuun toimitetaan 15 pikkuleipää, resepti ja siitä kertova lyhyt tarina. Kilpailupikkuleipiä vastaanotetaan Pyhäjärven Sanomien toimistolla 16.–18. marraskuuta klo 9–13 ja muina aikoina sopimuksesta.

Pyhäjärven Sanomien toimituksen valitsema raati ratkaisee voittajan 25. marraskuuta mennessä. Pääpalkintona on leivontaan liittyvä runsas tuotekassi, jonka arvo on vähintään 100 euroa. Toimitus palkitsee voittajan lisäksi myös muita osallistujia yllätyspalkinnoilla.

 

Suuri pikkuleipäkisa! Nyt leipomaan voitto kotiin itse kehittämälläsi tai kenties suvun salaisella reseptillä? Ohjeet: Leivo 15 pikkuleipää ja toimita ne reseptin, yhteystietojesi ja reseptistäsi kertovan lyhyen tarinan kera Pyhäjärven Sanomien toimistolle. Aikataulu: Vastaanotamme kilpailupikkuleipiä 16.–18.11. klo 9–13. ja muina aikoina sopimuksesta. Pyhäjärven Sanomien nimeämä raati valitsee voittajan 25.11. mennessä. Lisätiedot: ilmoitukset@pyhajarvensanomat.fi, 040 772 0231 Palkinto: Pääpalkintona leivontaan liittyvä runsas tuotekassi (arvo 100 euroa). Luvassa myös yllätyspalkintoja!

 

Suuren pikkuleipäkisan pelisäännöt:

Ohjeet: Leivo 15 pikkuleipää ja toimita ne reseptin, yhteystietojesi ja reseptistäsi kertovan lyhyen tarinan kera Pyhäjärven Sanomien toimistolle.

Aikataulu: Vastaanotamme kilpailupikkuleipiä 16.–18.11. klo 9–13. ja muina aikoina sopimuksesta. Pyhäjärven Sanomien nimeämä raati valitsee voittajan 25.11. mennessä.

Lisätiedot: ilmoitukset@pyhajarvensanomat.fi, 040 772 0231

Palkinto: Pääpalkintona leivontaan liittyvä runsas tuotekassi (arvo 100 euroa). Luvassa myös yllätyspalkintoja!