Lumottu puutarha tarjoaa monipuolisen kattauksen piano- ja viulumusiikkia

Pyhäjärven seurakuntatalolla kuullaan keskiviikkoiltana 4.5. monipuolinen ohjelmisto piano- ja viulumusiikkia.

 

Pyhäjärven seurakuntatalolla järjestettävän konsertin nimi on Lumottu puutarha ja sen pääesiintyjinä ovat Elise Finnilä ja Amalia Jaakonaho, säestäjinä Elina Jääskelä, Pia-Susanna Rautakoski, Janne Jääskelä, Mervi Laitinen ja Anna-Mari Linna.

Elise ja Amalia ovat Jokilaaksojen musiikkiopiston opinnoissa pitkällä olevia oppilaita, joilta luonnistuu sekä pianon-, että viulunsoitto. Konsertti on nuorten multi-instrumentalistien musiikkiopisto-opintojen päättötyö, jonka ohjelmistoon kuuluu musiikkia säveltäjiltä Bach, Chopin, Mendelssohn, Rahmaninov, Ravel, Rautavaara. Nuorten musisointia pääsee kuulemaan ilmaiseksi.

Janne Jääskelä

 

 

Lue myös:

Maamme versoo uutta – veteraanipäivän teema kunnioittaa mennyttä, mutta katsoo tulevaan

Lue myös