Vielä ehdit ilmoittaa perheenlisäyksestä – vauvagalleria julkaistaan tammikuussa

Lähetä meille vuonna 2021 syntyneen pyhäjärvisen tai entisille pyhäjärvisille syntyneen vauvan kuva ja tiedot vuoden loppuun mennessä. Julkaisemme lähetetyistä kuvista vauvagallerian tammikuun 2022 aikana.

Vauvagalleria julkaistaan Pyhäjärven Sanomien verkkosivuilla. Julkaisemme tietoja myös muualla syntyneistä vauvoista, mikäli esimerkiksi heidän vanhempansa ovat syntyjään pyhäjärvisiä. Huomioithan vanhempien toiveen, ja lähetät meille tietoja vain henkilöistä, joiden tietoja saa julkaista paperi- ja digilehdessämme.

Vauvagalleriaan tarvitsemme tiedoiksi vauvan, vanhempien ja sisarusten nimet sekä vauvan syntymäpäivän. Halutessasi voit ilmoittaa myös muita tietoja, kuten syntymäpainon ja -pituuden. Ilmoitathan myös, jos asuinpaikka on joku muu kuin Pyhäjärvi.

 

Arvomme lehden vuosikerran vuoden 2021 aikana perheenlisäyksestä ilmoittaneiden kesken tammikuussa.

 

Kurkkaa viime vuoden galleriaan täältä:

Vuoden 2020 uudet pyhäkkäät