Ratsutallin halloween -tapahtuma! 

Yhteistyössä Pyhäjärven Ratsastajien kanssa Liljan Ratsutalli järjestää halloween-tapahtuman tallin piha-alueella  Vuohtoniemessä. Ohjelma on suunnattu koko perheelle.

 

 

Tapahtuma järjestetään 30. päivä lauantaina klo 12-15. Päivän aikana on mahdollisuus nauttia talutusratsastuksesta, Katrilliesityksestä ja osallistua tai seurata keppihevoskisoja. Kanttiini palvelee koko päivän ajan ja tarjolla on kahvia, mehua, makkaraa ja muurinpohjalettuja. Varaathan käteistä mukaasi. Paras halloweenin mukainen asu palkitaan!

Ratsutallin Marja kertoo, että tapahtumia oli tarkoitus järjestää jo aiemmin, mutta koronarajoituksien ollessa päällä, ei tapahtumia pystynyt järjestämään. Nyt rajoituksien hellittäessä on mahdollisuus taas järjestää tapahtumia.

Katrilliesityksessä ratsastavat tallin vakioratsastajista kaksi tyttöä tallin hevosilla.
– Tytöt ovat myös tallin valmennus- ja kilpailuryhmässä, Marja kertoo.
– Katrilliesityksessä ratsastetaan peilikuvana, joko pareittain tai useamman ratsukon kanssa, hän lisää.

Päivän aikana voi myös seurata esittelyä Ratsutallin harjoittamasta hevosavusteisesta toiminnasta.
– Hevosavusteinen toiminta on suunnattu erityisryhmille eli mielenterveyspotilaille, liikuntarajoitteisille henkilöille, keskittymishäiriöisille, kehitysvammaisille ja niin edelleen.
– Toiminta asiakkaan kunnon ja voinnin mukaan voi olla esimerkiksi hevosenhoitamista, talutusharjoituksia, ajamista, ratsastusta tai muuta puuhailua tallissa.

 

Tervetuloa viettämään kivaa päivää!