Vaalikeilailu ensi viikon torstaina

Ensi viikon torstaina järjestetään Pyhäjärven keilahallilla vaalikeilailu. Keilailussa puolueet pääsevät ottamaan paitsi mittaa toisistaan keilailun merkeissä, myös vastaamaan Pyhäjärven Sanomien päätoimittajan kysymyksiin vapaamuotoisen vaalipaneelin merkeissä.

Tapahtumaan tullaan kutsumaan koronarajoitukset huomioiden edustajat kaikista puolueista jotka ovat asettaneet Pyhäjärvellä kuntavaaliehdokkaita. Tällä hetkellä Pohjois-Pohjanmaan alueella voidaan järjestää korkeintaan kymmenen hengen kokoontumisia, mutta Pohjois-Suomen AVI ehtii arvioida rajoituksia vielä ensi viikon alussa, jonka jälkeen toimituksesta otetaan yhteyttä niihin puolueisiin, joista on asetettu kuntavaaliehdokkaita Pyhäjärvellä.

Tila- ja aikarajoitusten vuoksi kaikkia ehdokkaita ei pystyttäne kutsumaan mukaan, joten toivomme puolueiden alkavan jo alustavasti miettimään ehdokkaita, jotka osallistuvat tapahtumaan. Yhteydenoton nopeuttamiseksi toivomme mukaan haluavia puolueita lähettämään ”keilailuyhteyshenkilön” puhelinnumeron päätoimittaja Mirka Kauraselle p. 040- 1697 350 tai mirka.kauranen@pyhajarvensanomat.fi

Vaalikeilailu järjestetään torstaina kello 10 – 17 välillä, eikä ole yleisölle avoin. Mikäli Vaalikeilailu järjestetään nykyisin koronarajoituksin, keilailuun voi osallistua vain kaksi henkilöä per puolue ja se järjestetään torstain aikana erillisinä pientapahtumina. Osallistujia edellytetään huomioimaan voimassa olevat koronaohjeet, kuten maskisuositus.

Kuntalaiset voivat lähettää ehdokkaille suunnattavia kysymyksiä ja keskusteluteemoja päätoimittaja Mirka Kauraselle mirka.kauranen@pyhajarvensanomat.fi, puh. 040- 16 97 350 (myös tekstiviestit tai WhatsApp-viestit).

Pyhäjärven kaupunki kustantaa keilahallin tilavuokran ja tarjoaa osallistujille pullakahvit, Pyhäjärven Sanomat vastaa tapahtuman järjestelyistä.

  • Alpo Aaltokoski

    Mikä teidän mielestä on kulttuurin merkitys Pyhäjärven kaupungille ja kaupunkilaisille? Miten mielestäsi kulttuuritapahtumia pitäisi kehittää ja tukea?

  • Tenho Haavisto

    Milloin uimahalliremontti alkaa? Mitä kaupunki aikoo tehdä Kotikuusikiinteistölle ,entä 4tien varressa ostetulle tontille johon oli tarkoitus perustaa pitseeria? Tuleeko valtuustokokoukset jatkossakin näkymään netissä?Miksi yritykset kiertävät Pyhäjärven?Kuka maksaa kaivoksen kulut esim.veden pumppaamisen kun kaivostoiminta päättyy?Miten aiotaan hoitaa surkea työllisyystilanne? Siinäpä näin alkuun Kiitos!

  • Mirka Kauranen

    Kiitos kysymyksistä! Näistä ainakin kulttuuri- ja työllisyysteemat sopivat kuntavaaliehdokkaidenkin puntaroitaviksi. Uimahallin remontti ja suunnitelmat tiettyjen kiinteistöjen osalta eivät liene esim. uusien ehdokkaiden tiedossa kuin siltä osin mitä niistä on uutisoitu.

Kommentointi ei ole käytössä.