Kilpailu yritysideoista alkaa!

”Pyhäjärven yritysideakilpailu 2020”- nimeä kantava kisa starttaa 20.5.2020. Kilpailussa Pyhäjärven kaupunki kerää yritysideoita, jotka lisäävät yritystoiminnan kautta paikkakunnan elinvoimaa.
Kategorioita ideakilpailussa on kaksi. Ensimmäisessä kategoriassa voi pohtia, mitä tuotteita ja palveluita Pyhäjärveltä puuttuu. Vastaajat saavat ideoida sen pohjalta, mitä paikallisia palveluita täällä tarvitaan tai mitä tuotteita paikkakunnalta itse ostaisi.
Toisessa kategoriassa puolestaan voi suunnitella, miten euroja saadaan haettua maailmalta Pyhäjärvelle. Vastaajat voivat ehdottaa, mille pyhäjärviselle palvelulle tai tuotteelle olisi Suomessa ja maailmalla tarvetta. Kummankin kategorian paras yritysidea palkitaan 1000 euron tunnustuspalkinnolla. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan pienempiä palkintoja. Kilpailun säännöt julkaistaan noin viikon päästä. Lue tarkempi ilmoitus ensi viikon Pyhäjärven Sanomista!

Mirka Kauranen