PyhäkäsJamit – JOHANNES. Facebook Live-keikalla

Järjestetään vähän iloa harmaaseen korona-arkeen! Lauantaina 2.5.2020 kello 18 JOHANNES. eli Johannes Piste -taiteilijanimellä musiikkia tekevä pyhäjärvislähtöinen Jukka Pesonen tulee keikalle juuri sinun olohuoneeseesi! Kerää kotiväki näytön ääreen, matot rullalle ja virvokkeet huulille! Johanneksen keikka lähetetään Facebook Live-lähetyksenä, joten klikkaa itsesi osallistujaksi tapahtuman sivuilla Facebookissa ja kutsu kaveritkin mukaan tapahtumaan!

– Tammikuussa, maaliskuussa ja nyt huhtikuussa olen julkaissut uutta musiikkia, Johannes kertoo. Hän kuvailee musiikkinsa olevan rauhallista, akustista suomipoppia. Keikalla tullaan kuulemaan niin Johanneksen omaa musiikkia kuin suomenkielisiä covereitakin.

– Olen nyt työstänyt loppuja biisejä syksyllä ilmestyvään debyyttialbumiin valmiiksi.

Johannes aikoo myös esittää Livessä yhden biisin jota ei ole vielä julkaistu.

Maistiaisena Johanneksen musiikista linkkinä biisi Etelän tyttö, joka tullaan myös Livessä kuulemaan.

– Helmikuun alussa kävin Las Palmasissa kuvaamassa musavideon mun toistaiseksi uusimmalle Etelän Tyttö -biisille. Se julkaistiin 10.4., ja se onkin menestynyt ihan hyvin, kohta 10 000 kuuntelukertaa on rikki, Johannes myhäilee. Kappaleeseen on lainattu Juice Leskisen Kaksoiselämää- biisin kertosäettä.

Tällä hetkellä Johannes työstää omaa ensimmäistä debyyttialbumiaan ja sen myös ohella myös uutta materiaalia tuleville vuosille varastoon.
– Tarkoitus ois kehittää biisinkirjoituspuolta ja panostaa siihen enemmän jatkossa, sekä mahdollisesti tehdä yhteistyöproggiksia muiden artistien kanssa.

Facebook-tapahtumaan pääset tästä linkistä.