Pyhäjärvelle perustetaan pandemiavastaanotto

Ppky Selänne on päättänyt perustaa kuntayhtymän pandemiavastaanoton Pyhäjärvelle.

– Vastaanotto tullaan perustamaan tämän viikon aikana. Pyhäjärven pandemiavastaanotolle ohjataan tutkimuksiin kaikki ylähengitystieoireista kärsivät, kuntayhtymän johtaja Tuomas Aikkila kertoi keskiviikkona.

Ppky Selänne tiedottaa pandemiavastaanoton toiminnasta tarkemmin tämän viikon aikana. Vastaanotolle järjestellään muusta terveyskeskuksen toiminnasta erillinen tila.

– Ppky Selänteen alueella ei ole edelleenkään todettuja koronavirustartuntoja. Koko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueellakin tartunnat on pystytty jäljittämään matkailijoiden mukanaan tuomiksi, Aikkila toteaa.

Ppky Selänne ohjeistaa ottamaan yhteyttä aina puhelimitse, mikäli tarvitsee arviota voinnistaan. Puhelun perusteella päätetään jatkohoidon tarpeesta. Puhelinnumero arkisin klo 8-16 on 044 770 0701. Puhelinnumerot arkisin klo 16-8 ja viikonloppuisin 08 315 2655 tai 08 315 7840.

 

Mirka Kauranen