Pelkäätkö innostumista ja onnistumista?

Kasvun Kartta –hanke, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät, Pyhäjärven yrittäjäyhdistys ja Pyhäjärven Kehitys Oy järjestävät Pyhäjärvellä tiistaina Innostuva onnistuja –tapahtuman yrittäjien iltakahvien yhteydessä.

– Valtaosa ihmisistä odottaa, että joku tulisi ja pelastaisi heidät. Näkisi heidän erinomaisuutensa ja nostaisi heidät kurjan arjen yläpuolelle. Mutta kukaan ei ole tulossa. Päivästä toiseen he raahustavat zombeina konttoreihin ja verstaisiin. Tekevät samoja rutiinitoistoja, kuin edellisinä päivinä, unelmoiden eläkkeestä. Minun tehtäväni on kuolleista herättää tämä kansakunta, saada ihmiset innostumaan työstään, oppimaan uutta ja menestymään, Mikko Kalliola sanoo.

 

Kaupungintalolla järjestettävän tapahtuman pääpuhujana nähdään luova johtaja, yritysvalmentaja Mikko Kalliola, joka on aiemminkin inspiroinut pyhäjärvisiä ja herätellyt kuulijoita horroksesta hyvin persoonallisella tyylillään.

Ennen Kalliolan puheenvuoroa nautitaan kahvit ja kierretään teemapöydissä, joissa saa tietoa yrittäjälle suunnatuista palveluista. Illan aikana keskustellaan innostumisesta, uudenoppimisesta sekä menestyksestä.

Tilaisuuden lopuksi järjestetään Pitch Finlandin karsintatilaisuus, jossa yrityksillä on mahdollisuus päästä ohituskaistalta johonkin Pitch Finlandin kahdeksasta valtakunnallisesta tapahtumasta, jossa on mahdollisuus saada sijoittaja oman liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

Finnish Business Angels Networkin eli FiBAN järjestämiin Pitch Finland –tapahtumiin valitaan mukaan potentiaalisimmat startupit esittelemään toimintaansa enkelisisoittajille ja löytämään heistä rahoittajia ideoiden toteuttamiseen. Pitchaus on tuotteen, palvelun tai liikeidean pääkohtien esittelemistä tiivistetysti myyntipuheen tai esitelmän muodossa.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki löytyy esimerkiksi Pyhäjärven yrittäjien Facebook-sivuilta.

 

Kuva: Mikko Kalliola innostamassa väkeä keskuskoululla syksyllä 2017.
Arkistokuva / Jaana Salo