Postin lakko ohi

Postin lakko loppui. Huominen on ensimmäinen päivä, jolloin postia jaetaan Pyhäjärvellä. Ensin jaetaan tuoreimmat lehdet.
Vanhemmatkin lakon aikana ilmestyneet numerot lähtevät vähitellen liikkeelle.

Pyhäjärven Sanomia on tänään vielä ilmaiseksi jaossa Pyhäjärvellä toimituksessa, kirjastossa ja K-Marketissa. Tänään ilmestynyt numero on myös lehtiluukku.fi-palvelussa ilmaiseksi luettavissa:

https://www.lehtiluukku.fi/lue/pyhajarven_sanomat/27.11.2019/230241.html

Muun Suomen osalta Posti tiedottaa, että tämän hetkisen arvion mukaan lakon takia viivästyneet lähetykset saadaan valtaosin perille vastaanottajille viimeistään jouluun mennessä. Pieni osa lähetyksistä voi viivästyä tammikuun alkuun asti. Arvio täsmentyy, kun työ postinjakelussa alkaa.

Joulukortit ja paketit voi laittaa jo liikkeelle. Postin tiedotteessa kerrotaan, että perinteinen punainen postituskuori joulukorttien lähettämiseen on jo useimmille toimitettu postilaatikkoon. Punaisia kuoria on myös jaossa Postin palvelupisteissä.