OYS:n alueen liikennejärjestelyt muuttuvat

Oulun yliopistollisen sairaalan OYS 2030 -hankkeen uudisrakentaminen aloitetaan alueen pohjoispäästä helmikuun aikana. Ensimmäisessä vaiheessa uuden sairaalan tieltä puretaan OYS:n parkkitalo ja hallintorakennus.

Parkkitalo suljetaan käytöstä maanantaista 21.1.2019 alkaen. Jatkossa asiakkaat voivat pysäköidä autonsa OYS:n edustalla oleville maksullisille parkkipaikoille. Asiakaspaikoitusta löytyy myös Medipoliksesta, Avohoitotalosta sekä Kontinkankaan parkkitaloista sairaalaparkissa ja Rehaparkissa.

Samalla suljetaan kevyenliikenteen väylä parkkitalon edestä. OYS:n alueelle Kajaanintietä pitkin tulevat pyöräilijät ja jalankulkijat ohjataan kulkemaan Aapistien kautta karttaan sinisellä merkittyä reittiä pitkin.

Ajoneuvot pääsevät Kajaanintieltä OYS:n alueelle normaalisti