Ruotasen kaupasta Bar Ground Zero – sarjan kuvaukset vauhdissa!

Ruotasen koulun vieressä sijaitseva entinen kyläkauppa on muuntautunut Bar Ground Zeroksi. Uusi liike ei ole suinkaan avaamassa oviaan, vaan kyse on fiktiivisesti Ruotsiin sijoittuvan The White Wall -draamasarjan lavasteista.

– Kuvaukset alkoivat Pyhäjärvellä keskiviikkona. Kuvauksia tullaan tekemään muuallakin, kuten asunnoissa, kaivoksessa ja metsässä, tuottaja Hanna Vuorinen Moskito Television Oy:stä kertoo.

Lunta toivottiin enemmän kuvausten alkuun, mutta sitä on saatu taivaalta aika niukasti ajankohtaan nähden.

– Meinasi tulla tiukka paikka. Kuvauksia ei tehdä siinä järjestyksessä, kuin sarjaa tullaan katsomaan. Aloimme kuvaamaan kakkosjakson puolivälistä. Alkuosia päästään kuvaamaan myöhemmin talvella, joten olisi outoa jos maisema yhtäkkiä muuttuisi lumettomaksi. Kaupungilta löytyi onneksi lumitykki ja kaivokselta saatiin sille virtaa, Hanna kiittelee.

Avustajahaku on ollut käynnissä ja avustajaksi voi edelleen hakea. Sarjaa kuvataan Pyhäjärvellä ensi vuoden huhtikuulle asti. Kuvauksia on tehty myös Iisalmessa ja pääkaupunkiseudulla. Kuvaukset saattavat aiheuttaa satunnaisesti pysäytyksiä liikenteeseen.

Sarjan juonesta on annettu vasta vähän vihiä, eikä näyttelijäkaartiakaan ei ole vielä paljastettu. Tarkkasilmäiset saattavat kuitenkin jo tehdä elokuvaväestä havaintoja Pyhäjärvellä. Aikuisille suunnattu sarja tullaan esitetään vuonna 2020 samaan aikaan sekä Ylellä että SVT:llä.

Jaana Salo

 

Lue lisää aiheesta:

Juonipaljastuksia: The White Wall -sarjassa on luvassa jännitystä, draamaa, scifiä ja romantiikkaa (9.1.2019)

SVT julkaisi sarjan roolitukset (4.1.2019)

Tv-sarjan avustajapestit kiinnostavat (7.11.2018)

Nyt on Pyhäjärvisille tarjolla tilaisuus päästä telkkariin (31.10.2018)

Pyhäjärvellä aletaan kuvata tv-sarjaa (19.10.2018)