Bändikisa on avattu!

PyhäkäsRokki valloittaa Pyhäjärven jälleen ensi vuonna, tällä kertaa yhteistyössä Pub Lyhdyn kanssa.

Olennaisena osana Rokkiin liittyy bändikisa, jota onkin jo meiltä kyselty. Saimme viime kerralla yli 50 demonauhaa kilpailuun ympäri Suomea ja varsinkin loppukilpailussa saimme kiitoksia, että jossakin vielä jaksetaan järjestää ”vanhan liiton” bändikilpailuja. Isona pontimena kisaan osallistumiseen toimii toki osaltaan myös tuhannen euron rahapalkinto, jolla on bändeille varmasti käyttöä vaikkapa omiin kalustehankintoihinsa tai uusien äänitteiden purkittamiseen.

Demonauhat lähetetään osoitteeseen pyhakasrokki(at)gmail.com mp3-muodossa, ei esimerkiksi linkkeinä. Muuta materiaalia ei tässä vaiheessa tarvitse lähettää, esimerkiksi videoita emme katsele.

Kilpailukappaleen tulee olla bändin oma eikä bändillä saa olla levytyssopimusta. Kilpailuun voivat osallistua bändit niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Kappaleiden tulee olla perillä 31.12.2018.

Esiraati valitsee kappaleiden perusteella noin neljä bändiä loppukilpailuun. Finalistit julkistetaan PyhäkäsRokin etkoilla Pub Lyhdyssä 2.3.2019, jonka jälkeen vielä yhdellä bändillä on mahdollisuus nousta finaaliin lukijaäänestyksen kautta.

Finaali suoritetaan minikeikoilla PyhäkäsRokissa 29.6.2019 Pyhäjärvellä. Tuomaristo valitsee paikan päällä voittajabändin niin kilpailukappaleeseen kuin live-esiintymiseenkin huomiota kiinnittäen.

Tervetuloa mukaan rokkaamaan!