Mielipide: Kehuja

Pyhäjärvi on loistava paikka. Olen perheeni kanssa viettänyt siellä aikaa melkein joka kesä. Tänä kesänä teimme kuitenkin asuntoautoretken eteläsuomeen. Paluumatka venähti joten päätimme yöpyä meille niin tutun järven rannalla. Soitto Marjoniemi Camping Oy:n  numeroon ja tiedusteluun olisiko paikkaa asuntoautolle ja vaikka oli myöhäinen ilta saunakin järjestyi. Yllätyimme kuinka upea paikka oli aivan Pyhäjärven eteläosassa. Palvelu ensiluokkaista ja ystävällistä, ruoka todella maukasta. Saunan jälkeen puhelin vielä henkilökunnan kanssa ja kerroin että olen jopa kirjoittanut paikalliseen lehteen järven hyödyntämisen puolesta ja sain kuulla että oli perustettu risteilyjä järjestävä yhtiö. Alus ajaa hotellin rannasta ja poikkeaa myös camping alueella jossa voi viettää pari tuntisen vaikka hyvän ruoan parissa ja kehitteillä oli kuulemma paljonkin erilaisia tapahtumia kunhan homma saadaan kunnolla käyntiin. Juuri tällaista kauniin Pyhäjärven hyödyntämistä tarvitaan. Matkailu on yksi tekijä millä paikkakunta saa tuloja ja tunnettavuutta. Pyhäjärvisten kannatta nyt viedä kesävieraansa risteilylle ja ruokailemaan kyseiseen paikkaan näin vieraanne näkevät kuinka kauniissa ja ystävällisessä paikassa asutte. Aluksellakin on kuulemma mahdollisuus nauttia erilaisista virvokkeista ja jopa karaokesta. Camping kehittää toimintaansa kokoajan näkyi uusia mökkejäkin olevan tulossa.

Mauri Moilanen