Pelti rytisi nelostiellä

Pyhäjärvellä tapahtui torstaina puolen päivän aikaan kolari, jossa moottoripyöräilijä lähti ohittamaan edessä ajanutta kääntyvää ajoneuvoa. Ajoneuvo törmäsi moottoripyöräilijään, joka loukkaantui. Molempien osalta kolaria tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisessa.

Kolarin pelastus- ja raivaustöiden aikana liikenne ohjattiin kulkemaan yhtä kaistaa. Kolaripaikkaa ohittaessa henkilöauton kuljettaja ei havainnut jonossa vauhtia hidastanutta autoa, vaan törmäsi tämän perässä olleeseen matkailuvaunuun. Kukaan ei loukkaantunut tässä kolarissa, mutta ajoneuvot kärsivät vahinkoja.

Pelastus- ja raivaustyöt aiheuttivat pitkiä jonoja vilkkaan Suviseura- ja matkailuliikenteen vuoksi.

Poliisi muistuttaakin kolaripaikoilla kuljettajia keskittymään ajoneuvon kuljettamiseen erityisen tarkasti. Pelastustöiden aikana havaittiin useiden kuljettajien kuvaavan matkapuhelimella kolaripaikkaa.Tämä aiheuttaa vaaraa muille tiellä liikkujille sekä jalkautuneille poliiseille ja pelastusviranomaisille.