Mielipide: Natsanheittokilpailut

Tupakanpolttajia aina moititaan, vaan nehän vasta fiksua porukkaa ovatkin. Eivät sotke natsoilla ja piipunporoilla kiinteistön omistajan paikalle tuomia nättejä astioita, vaan heittävät tumpit aarin alueelle astian ympäristöön. Näin säästävät omistajan kallista aikaa purkin tyhjentämiseltä ja putsaamisesta.

Talonmies voi olla eri mieltä kun joutuu nämä saasteet haravoimaan pois. Niissähän voi olla vaikka mitä bakteereja. Tupakanpolttajille voisi vielä järjestää natsanheittokilpailun, kuka jaksaa heittää natsan pisimmälle kohteeksi tarkoitetusta purkista. Voittajan kuva lehteen.

Tietenkään ei kaikki tupakoitsijat kuulu edellä kerrottuun ihmisryhmään. Ei ainakaan vielä eräs Paavo-merkkinen, Matkahuollon keskustelukerhoon kuuluva jäsen. Hänellä ei kuulemma ole varaa niin kalliiseen harrastukseen. Tunnen tapauksen ja melkein uskon väitteeseen. Jos hän vielä joskus pyörtää päätöksensä, niin katsotaan sitten mihin hän natsansa heittää.

Mietintämyssyterveisin

Kalle Nivala