Pääsiäispyhät vaikuttavat jätteenkuljetukseen

Pitkäperjantai ja toinen pääsiäispäivä vaikuttavat jäteastioiden tyhjennyspäiviin. Pääsiäisviikon (26. – 30.3.) jäteastioiden tyhjennyksiä ajetaan osittain ennakkoon pääsiäisviikolla torstaihin asti. Pitkänäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä jäteastioita ei tyhjennetä. Viikon 14 jäteastian tyhjennykset aloitetaan tiistaina 3.4., mikä voi viivästyttää koko viikon tyhjennyksiä. Tarvittaessa tyhjennyksiä jatketaan arkipäivien lisäksi lauantaina 7.4.

Vestian asiakaspalvelu, jätekeskus sekä hyötyjäteasemat ovat suljettuina pääsiäisviikonlopun eli perjantaista 30.3. – maanantaihin 2.4.2018.

 

Vestia tiedottaa myös toimitusjohtajan vaihtumisesta. Vestia Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu MBA Olavi Soinio Hämeenlinnasta. Soinio toimii tällä hetkellä Kiertokapula Oy:ssä kehityspäällikkönä. Kiertokapula Oy on Kanta-Hämeessä toimiva kuntien omistama jäteyhtiö.

Soinio aloittaa Vestia Oy:ssä huhtikuussa, mutta toimitusjohtajan tehtävään hän siirtyy elokuun alusta. Nykyinen toimitusjohtaja Antero Isokoski jatkaa asiantuntijana keskeneräisissä hankkeissa ja siirtyy eläkkeelle ensi vuoden puolella.