Auto ja juna kolaroivat Särkijoentiellä

Särkijoentiellä tapahtui onnettomuus perjantaina iltapäivällä puoli kahdelta, kun auto ja juna kolaroivat. Henkilöauto joutui tavarajunan töytäisemäksi tasoristeyksessä. Autossa oli kaksi henkilöä ja kaksi koiraa, junassa oli kaksi junankuljettajaa.

Henkilöautossa olleet ihmiset kuljetettiin saamaan hoitoa Oulun yliopistolliseen sairaalaan ja koirat eläinlääkärin hoitoon. Junankuljettajat eivät loukkaantuneet. Auto vahingoittui onnettomuudessa pahoin. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja tiedottaa siitä tarvittaessa. Tapahtumapaikalla olivat Jokilaaksojen pelastuslaitokselta päivystävä palomestari, kaksi pelastusyksikköä sekä kaksi ensihoitoyksikköä. Lisäksi paikalla oli poliisipartio Jokilaaksojen poliisilaitokselta. (MK)

Kuvat: Auto vaurioitui pahoin tasoristeysonnettomuudessa Särkijoentiellä.

Kuvaaja: Joonas Kärkkäinen