Kisasukat kotihoidon asiakkaille

Pyhäjärven Sanomien Suuressa Sukkakisassa valittiin kaksi jatkojalostettavaa sukkaa. Sirpa Pasasen pinkki sukka valittiin lukijoiden suosikiksi. Toimitus nosti sen rinnalle toiseksi hyödynnettäväksi sukaksi Anna-Liisa Kamulan ideoiman sulkakynäsukan. Sukkia tullaan muokkaamaan ja käyttämään Sanomien omana lahjana ja palkintona erilaisissa tilanteissa.

 

Loput sukat lahjoitettiin vanhustyöhön, kohteeksi valittiin kotihoidon asiakkaat. Lahjoitus haluttiin tehdä vielä joulun alla, jotta erityisesti yksinäiset vanhukset saisivat jouluksi paketin mieltä ja jalkoja lämmittämään. Kotihoidon ohjaaja Eija Kinnusella oli mukava tehtävä noutaa sukkalahjoitus.

– Kyllä näille vastaanottajat löytyy, meillä on satakunta asiakasta ja täytyy valitettavasti todeta, että heistä noin 70 viettää joulunsa yksin. Mutta näistä sukista on varmasti monelle iloa, Eija kiitteli. – Kiitos myös kaikille sukkia tehneille neulojille!

 

Toimitus yhtyy kiitoksiin.

Mirka Kauranen

 

Kuva:Pyhäjärven Sanomien päätoimittaja Mirka Kauranen  (oik.) luovutti  lehden puolesta sukkakisaan osallistuneet sukat kotihoidon asiakkaille pieniksi joululahjoiksi, kotihoidon ohjaaja Eija Kinnunen toimittaa sukat vanhuksille. Taustalla voitokkaat Sirpa Pasasen ja Anna-Liisa Kamulan sukat.

Kuvaaja: Minna Montonen