Mielipide: Naiset, kunnioittakaa suojateitä!

Olen marraskuun aikana meinannut jäädä kolme kertaa auton alle Pyhäsalmessa. Kaksi kertaa auton kuljettajana on ollut nainen, toivoisinkin että naiset kunnioittaisivat enemmän jalankulkijoita ja suojateitä. Esimerkiksi jalkakäytävä S-marketin risteyksen ohi on vaarallinen, siinä on itselläni ollut nyt kaksi näistä vaaratilanteista. Liikenteessä on myös paljon  rollaattoreilla liikkuvia ikäihmisiä, he eivät välttämättä kuule auton ääntä eivätkä osaa varoa. Miksi pitää olla ainainen kiire?

Mikä taho voisi järjestää kuljetuksen pääkirkkoon jumalanpalveluksiin? Esimerkiksi nyt itsenäisyyspäivän ja joulun pyhinä olisi mukava mennä kirkkoon, mutta autottomana ei sinne pääse ja taksilla matka on kallis. Eikö voitaisi järjestää esimerkiksi kyyditys pikkubussilla, siitä voisi jokainen muutaman euron maksaa?

Vaaka -55