Pyhäjärvellä taas poliiseilla tilanne päällä – tapon yritystä tutkitaan

Saamamme tiedon mukaan Pyhäjärvellä oli perjantai-iltana useita poliisiautoja ainakin Leskeläntiellä ja Hietakylällä.

Poliisin mediapuhelimesta vahvistettiin, että tapahtunutta rikosta selvitetään useamman poliisipartion voimin. Poliisilta saadun tiedon mukaan kyseessä ei ollut henkirikos. Tässä vaiheessa poliisilta ei saatu vielä tarkempia tietoja tilanteesta.

Lauantaiaamuna poliisi tiedotti, että Pyhäjärvellä asuinhuoneistossa sattui perjantaina iltapäivällä tapon yritys, jota poliisi tutkii. Tutkinnallisista syistä poliisi ei vielä tässä vaiheessa kerro enempää tapahtumasta ja siitä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Pyhäjärven Sanomat seuraa tilannetta.

 

Päivitetty 29.9. klo 18.29: Lisätty Hietakylä

Päivitetty 30.9. klo 8.15: Lisätty lauantaiaamun tiedot