Mielipide: Miksi taksin tilaus ei toimi Pyhäjärvellä?

Vastaanottoaikani hammashoitolaan oli 29.8.17 kello 13.45. Tilasin kyydin edellisenä päivänä tulemaan puolta tuntia ennen aikaa, kello 13.45. Kyseessä oli hammaskirurgin vastaanotto. Mainittu herra käy Pyhäjärvellä kerran kuukaudessa. Olin odottanut aikaa yli kuukauden.

29.8.17 odotin ja odotin. Soitin vihdoin tilauskeskukseen. Puhelimeen vastasi väsyneen oloinen naishenkilö joka sanoi, että autoja ei ole. Sanoi laittaneensa tilauksen seinälle! Mille seinälle?

Näin sitten naapuriin ajavan auton. Menin hädissäni kysymään veisikö hän minut edellä mainittuun hoitolaan. Hän sitten vei. Myöhästyin jonkin verran, onneksi kirurgi oli ystävällinen ja otti minut vastaan. Kyllä hänkin sai kuulla Pyhäjärven taksien palvelusta.

Lehti-ilmoituksessa mainitaan takseilla olevan 24 tunnin päivystys! Ketä se koskee?

Tuovi Kuikka